Onderwerp: Frosy of Icing en waarom?
Hoi allemaal,
Ik lees al een tijdje op dit forum en heb me niet zo lang geleden als lid aangemeld. Ik heb een tijdje terug een workshop gevolgd en vind het taarten maken ontzettend leuk. Ik kan bij lange na niet tippen aan de creaties die de meesten van jullie maken, maar ja, oefening baart kunst, dus we gaan stug door.
Nu wil het toeval, dat ik goedkoop aan eetbare inktcartridges kon komen en een foodprinter me dus eigenlijk wel ontzettend leuk leek heb ik de sprong maar gewaagd en er een printer bij gekocht.
Maar nu dus mijn vraag, ik heb al een hoop gegoogled en hier op het forum gekeken, maar ik ben er nog niet uit of ik nu het beste frosty of icing sheets kan kopen.
Als ik het goed begrepen heb op de verschillende topics is frosty neutraler van smaak en beter te gebruiken op slagroomtaarten (die ik ook graag maak) maar is icing weer makkelijker te verwerken? Ouwel is niet echt een optie krijg ik het idee.
Wat zijn jullie ervaringen? Graag zou ik van jullie weten wat jullie gebruiken en waarom jullie juist daarvoor gekozen hebben?
Ik hoop dat jullie me kunnen en willen helpen ondanks dat dit mijn 1e berichtje is hier.
Bedankt alvast.
Groetjes Freija