Ok, geen pro, dus hoop dat ik je kan helpen. Ik gebruik dezelfde hoeveelheid beslag in blanda 20 cm als voor 22 cm bakvorm.
Mix is grof gezegd alle droge ingredienten van gewoon beslag. Kijk hoeveel eieren er bij 22 staan en pas je hoeveelheden aan volgens jouw recept. (Alle info staat bij tabellen en recepten)
Biscuit bak je mete oplopende temperatuur.
Ik doe altijd 145 graden 10 min 155 gr 10 min en 170 graden 10 min.
Dan prikken en eventueel nog ietsje langer. Ik heb hetelucht oven.
Ganache om te vullen is 200 gr choco goed met 200 mn slagroom
Om te gieten zou ik 175 gr choco en 200 ml doen ongeveer.
Je kan ganache altijd als het te dun is opkloppen(helemaal koud laten worden) met een klopfix erdoor. Ook heel jummie,
Schrijf op wat jij doet en als het werkt doe het dan altijd zo. Anders pas je je aan 
Van fouten maken leer je heeeel veel!
Succes!
Tutorials, Recepten, Tips en babbels ;)
http://karenannecakes.blogspot.nl/