1

Onderwerp: tylose vergeten....wat nu?

Ik heb een vraag: Ik heb een thomas geboetseerd, maar ben vergeten de tylose erin te stoppen...stom stom stom.... gaat hij nog wel hard worden?

Re: tylose vergeten....wat nu?

[move]---> decoreren

thnx voor t melden

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: tylose vergeten....wat nu?

Wat zij zegt *pijl naar boven* :+

Heb je Thomas gemaakt met fondant of marsepein en wil je persé dat het hard wordt? Thomas is niet echt iets dat in kan storten, je redt het ook prima zonder tylose, zeker als ie toch al af is.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

4

Re: tylose vergeten....wat nu?

Pooh schreef:

Wat zij zegt *pijl naar boven* :+

Heb je Thomas gemaakt met fondant of marsepein en wil je persé dat het hard wordt? Thomas is niet echt iets dat in kan storten, je redt het ook prima zonder tylose, zeker als ie toch al af is.

Ik heb Thomas gemaakt van fondant. Hij hoeft niet perse hard te worden, maar wil natuurlijk niet dat hij helemaal inzakt ;-)
Fijn te lezen dat hij niet perse met tylose gemaakt hoeft te worden. Zo stom... ha ha ha.. was heel enthousiast begonnen, maar niet er aangedacht dat het misschien handig zou zijn om er wat tylose in te stoppen.

5

Re: tylose vergeten....wat nu?

Als hij van fondant is, zal het denk ik wel meevallen. Waarschijnlijk wordt hij wel aan de buitenkant hard.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me