1

Onderwerp: filodeeg met mascapone

ik wil graag bakjes maken van filodeeg en deze vullen met mascapone en aardbeien. Ik weet alleen niet met wat ik die mascapone moet aan maken graag jullie tips

2

Re: filodeeg met mascapone

Ik kan je niet helpen met je vraag maar ik heb je even gemeld bij de modjes. Deze rubriek dient namelijk om je creaties te showen. In een andere rubriek ga je waarschijnlijk meer reacties krijgen :)

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3

Re: filodeeg met mascapone

Zolang al lid en dan toch in een show-rubriek een vraag-topic starten... :nooo

[MOVE] --> Bakken & Vullen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: filodeeg met mascapone

Ik zou gewoon wat suiker door de mascarpone kloppen, dan smaakt het als een soort dikke slagroom.
Wat je ook kan doen is wat witte chocolade smelten en die erdoor roeren maar dat zal ook wel weer niet mogen van Sonja...  ;)

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

5 Laatst bewerkt door kiwi (30-06-2010 22:13)

Re: filodeeg met mascapone

Slagroom net niet dik kloppen met poedersuiker, daarna losgemaakte mascarpone erdoor mixen. Wel goed de mascarpone losroeren anders krijg je klontjes in je "aangevette slagroom".
Aardbei pureren en dat over het mengsel gieten, daarna garneren met de rest van de aarbeien en geschaafde witte chocolade.

Maar dit zal ook wel niet van Sonja mogen  :(

6

Re: filodeeg met mascapone

Een paar eetlepels aardbeienjam?