Onderwerp: kant en klare mix versus eigen recept
Hoi hoi,
Gister en eergister heb ik mijn eerste taarten proberen te bakken. met de nadruk op proberen want alle 3 zijn zo plat als een dubbeltje uit de oven gekomen!
Na de eerste taart had ik de conclusie getrokken dat ik niet lang genoeg de eieren gemixd had, na de tweede dat mijn oven misschien niet heet genoeg was (ondank keurig 13m 150g, 13m 160g en 13m 170g) en na de derde wist ik het niet meer..
De laatste taart heb ik echt 15 minuten staan mixen (had een eierwekker gezet) met de eieren au-bain-marie, daarna het recept dat hier op de site staat er doorheen gespateld en toen trapsgewijs in de oven gebakken (160-170-180)...
Ik doe ongetwijfeld iets niet goed maar wat? Daarnaast vroeg ik me af of kant en klare bicuitmix misschien meer dummy-proof is?
Alvast bedankt!
Groetjes, Eva