Onderwerp: Een paar beginnersvraagjes
Hallo!
Ik ben al een paar dagen aan het neuzen hier en zie zoveel geweldigs voorbij komen! Ik durf de stap nog niet te zetten om me te wagen aan het taartenbakken, maar wil het wel graag binnenkort. Het liefst had ik een taart gemaakt voor mijn jongste die zaterdag 2 wordt, maar ik ben bang dat het te kort dag is om iets moois in elkaar te draaien.
Maar goed, ik ben me gewoon nog steeds aan het oriënteren hier
Zouden jullie me asjeblieft willen helpen met een paar vragen?
Allereerst zou ik graag een frisse vulling gaan gebruiken, bijvoorbeeld iets met kwark. Maar ik wil eigenlijk geen gelatine gebruiken.. kan dat dan wel in combinatie met kwark of heb je voor een kwarkvulling echt gelatine nodig?
Is er een mogelijkheid om de taart in etappes te maken, dus dat je niet alles op het laatste moment hoeft te doen? Ik heb volgens mij gelezen dat je eerst de taart kan maken (vullen en daarna afsmeren) en dit in de vriezer te bewaren en dan op het laatst bekleden en decoreren?
Dit waren mijn vragen even voor nu. Alvast bedankt voor de hulp!
Groetjes,
Judith