1

Onderwerp: hoe krijg ik mijn taart glimmend

als mijn taarten klaar zijn zit er nog steeds een poedersuikerlaagje overheen komt door het uitrollen van de marsepein/fondant
met wat krijg ik de taart glimmend

Re: hoe krijg ik mijn taart glimmend

je taart in de koelkast zetten, als je de taart uit de koelkast haalt, onstaat er een laagje condens die vanzelf weer opdroogt en waardoor ook je poedersuiker verdwijnt.  :Y

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: hoe krijg ik mijn taart glimmend

badankt :)

4

Re: hoe krijg ik mijn taart glimmend

In de Teleac cursus op tv werd het poedersuiker verwijderd met een kwastje met een beetje water. Een methode waar men hier over het algemeen niet kapot van is (ik ook niet), maar als je je taart echt glimmend wil hebben dan werkt dit prima  ;)

Gewoon, omdat ik het zo leuk (en lekker) vind!
www.cakeme.nl

5

Re: hoe krijg ik mijn taart glimmend

Sjak schreef:

In de Teleac cursus op tv werd het poedersuiker verwijderd met een kwastje met een beetje water. Een methode waar men hier over het algemeen niet kapot van is (ik ook niet), maar als je je taart echt glimmend wil hebben dan werkt dit prima  ;)

Ja, dat doen ze alleen bij marsepein he  :thumb:

Maar je kan ook uitrollen zonder poedersuiker he, gewoon een glad werkoppervlak (ikeamat of tafelzeil) en eventueel crisco ;)

Groetjes Melanie

6

Re: hoe krijg ik mijn taart glimmend

Eh ja, uiteraard  ;)  :shh:

Gewoon, omdat ik het zo leuk (en lekker) vind!
www.cakeme.nl