Onderwerp: hoe krijg ik mijn taart glimmend
als mijn taarten klaar zijn zit er nog steeds een poedersuikerlaagje overheen komt door het uitrollen van de marsepein/fondant
met wat krijg ik de taart glimmend
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » hoe krijg ik mijn taart glimmend
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
als mijn taarten klaar zijn zit er nog steeds een poedersuikerlaagje overheen komt door het uitrollen van de marsepein/fondant
met wat krijg ik de taart glimmend
je taart in de koelkast zetten, als je de taart uit de koelkast haalt, onstaat er een laagje condens die vanzelf weer opdroogt en waardoor ook je poedersuiker verdwijnt.
badankt
In de Teleac cursus op tv werd het poedersuiker verwijderd met een kwastje met een beetje water. Een methode waar men hier over het algemeen niet kapot van is (ik ook niet), maar als je je taart echt glimmend wil hebben dan werkt dit prima
In de Teleac cursus op tv werd het poedersuiker verwijderd met een kwastje met een beetje water. Een methode waar men hier over het algemeen niet kapot van is (ik ook niet), maar als je je taart echt glimmend wil hebben dan werkt dit prima
Ja, dat doen ze alleen bij marsepein he
Maar je kan ook uitrollen zonder poedersuiker he, gewoon een glad werkoppervlak (ikeamat of tafelzeil) en eventueel crisco
Eh ja, uiteraard
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » hoe krijg ik mijn taart glimmend
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.