Onderwerp: Biscuit ontdooien
Hallo allemaal,
Als beginner zijnde heb ik even een vraag, misschien een stomme, maarja, aldoende leren we, toch?
Ik heb vorige week een Biscuit gebakken en af laten koelen. Toen in een pendaalemmerzak ingebroren. Nu heb ik hem er gisteravond uit gehaald en hem in de koelkast gezet om te laten ontdooien.
Nou rook m'n koekast vanmorgen een beetje muffig. Nou ben ik bang dat het m'n biscuit was. Ik heb inmiddels het biscuit uit de zak gehaald en hij rook heerlijk. Er was ook niets aan te zien, ook niet toen ik hem door had gesneden. Maar zou het biscuit nog wel goed zijn? Kan ik die nog gebruiken? Zou het door het vocht een beetje muffig zijn gaan ruiken, en hoe kan ik dat voorkomen?
Ik hoop dat iemand me kan helpen, wil nl. voor morgen een vaderdagtaart maken.
Alvast bedankt allemaal!
Gr. Corry