1

Onderwerp: Biscuit ontdooien

Hallo allemaal,

Als beginner zijnde heb ik even een vraag, misschien een stomme, maarja, aldoende leren we, toch?

Ik heb vorige week een Biscuit gebakken en af laten koelen. Toen in een pendaalemmerzak ingebroren. Nu heb ik hem er gisteravond uit gehaald en hem in de koelkast gezet om te laten ontdooien.

Nou rook m'n koekast vanmorgen een beetje muffig. Nou ben ik bang dat het m'n biscuit was. Ik heb inmiddels het biscuit uit de zak gehaald en hij rook heerlijk. Er was ook niets aan te zien, ook niet toen ik hem door had gesneden. Maar zou het biscuit nog wel goed zijn? Kan ik die nog gebruiken? Zou het door het vocht een beetje muffig zijn gaan ruiken, en hoe kan ik dat voorkomen?

Ik hoop dat iemand me kan helpen, wil nl. voor morgen een vaderdagtaart maken.

Alvast bedankt allemaal!

Gr. Corry

2

Re: Biscuit ontdooien

Als hij in een zak zit kan hij toch geen geur achtelaten in je koelkast :think:

Ik zelf laat een biscuit in een uurtje zonder zak op het aanrecht ontdooien. Het is meer lucht dan vast en het ontdooit echt heel snel.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

3

Re: Biscuit ontdooien

Ja, das waar, zou het toch iets anders moeten zijn maar ik kan niets vinden.... raar. Naja, ik ga m'n biscuit gewoon gebruiken en bedankt voor de tip. De volgende keer laat ik hem een uurtje op het aanrecht ontdooien.

Gr. Corry