De map waar de hele website in staat kun je kopieren, in jouw geval de index folder. Je kan de website in zijn geheel dan eerst even op je eigen computer zetten en dan daarmee gaan rommelen. Zo heb je nog altijd het orgineel, mocht er iets fout gaan. De namen van de index kun je inderdaad zo noemen, geen enkel probleem. De link van de Engelse vlag doe je dan inderdaad altijd naar IndexE, is de makkelijkste oplossing.
Het is altijd even puzzelen om een bestaande website uit te breiden naar meerdere talen, omdat de website oorspronkelijk ingericht is voor één taal. Hieronder even een voorbeeldje van hoe je het kan indelen:
Root -->
* alle bestanden van de hoofdwebsite, in dit geval Nederlands
* mapje image
* mapje Spaans --> met daarin alle bestanden voor de Spaanse versie, dus ook mapje image
* mapje Engels --> met daarin alle bestanden voor de Engelse versie, dus ook mapje image
Een 2e optie is om alles in root te laten staan:
Root -->
* alle bestanden van de drie websites. (bv Index, IndexE, IndexS, Contact, ContactE, ContactS etc)
* mapje image
De 2e optie betekent dan wel dat je bij alle pagina's van bijvoorbeeld de engelse website zal moeten hernoemen, bijvoorbeeld indexE, fotoE, contactE etc.
Het hangt een beetje af van hoeveel pagina's de website heeft, maar de 2e optie is de meest eenvoudige, aangezien je dan maar één mapje hebt met alle plaatjes en foto's. Dit voorkomt het driedubbel bijhouden van de foto's en zo voorkom je ook een drievoudig aantal kb aan opslag op de webserver.
Ik hoop dat je er nog uitkomt uit mijn verhaal