imaantje schreef:ik wist dit helemaal niet, ik heb tot nu toe alleen maar met poedersuiker gewerkt en op een plasitck tafel zeil, speciaal gekocht om mp uit te rollen
is crisco een must voor mp of fondant???
grts mama van imaantje
Nee het is zeker geen must, althans niet voor het uitrollen van je marsepein of fondant.. Het is gewoon wat jij ofwel gewent bent ofwel prettig vindt.
Ik heb de eerste 9 a 10 maanden ook met crisco gewerkt, maar ben daarna overgestapt naar poedersuiker.
IK vind het resultaat beter met poedersuiker omdat je de lap fondant/marsepein makkelijker kunt oppakken, en het is even oefenen maar het lukt prima zonder ook maar een veegje poedersuiker aan de goede kant van je bekleding te krijgen..
Crisco gebruik ik wel om vaak mijn handen in te smeren tijdens het boetseren en puzzelen, en om door fondant heen te mengen voor de sugargun.
Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!