1

Onderwerp: Taart snijden om te vullen

Wanneer doen jullie dat precies?
Als het kapsel nog warm is of laten jullie dit eerst helemaal afkoelen... :o

(Een echte beginner dus...)

Re: Taart snijden om te vullen

Als het helemaal koel is (liefst zelfs in de koelkast) snijdt het een stuk makkelijker! En het kruimelt ook niet zo veel :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: Taart snijden om te vullen

Ik laat hem helemaal afkoelen, eerder kan ik toch niks beginnen met mn botercreme. Snijd de taart gewoon met het broodmes.

4

Re: Taart snijden om te vullen

Ik vries de kapsels in............na ontdooien vind ik ze makkelijker snijden dan als ze net gebakken en toch helemaal afgekoeld zijn.

5

Re: Taart snijden om te vullen

Ik dacht eerlijk gezegd al dat het beter zou gaan als ik het eerst liet afkoelen...

Niet dat ik dat gedaan heb, maar goed...het kruimelde inderdaad nogal! :+

6

Re: Taart snijden om te vullen

Als je je kapsel gaat snijden als die nog warm is dan trek je het aan de binnenkant helemaal kapot.... tenminste dat had ik een keer toen ik haast had ;)

Groetjes Maris
www.ovenheerlijketaartjes.nl hier kan iedereen mijn taartjes bewonderen :D en tegenwoordig ook op www.taartjesvanmariska.hyves.nl

7

Re: Taart snijden om te vullen

Ik heb nog wel eens te veel haast (of ik ben niet zo'n goede planner :/ ). Ik snij met een mes en het kruimelt wel verschrikkelijk, maar het lukt mij altijd om ze te snijden zonder dat ze kapot gaan.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

8

Re: Taart snijden om te vullen

Ik snij de biscuit pas als ie kou is, gebruik nu een taartsnijdertje maar heb ook wel eens gewoon een stukje sterk garen gebruikt of het broodmes.

Christine.

9

Re: Taart snijden om te vullen

Ik snij liefst na een nachtje vriezer, lekker zonder kruimels :)

Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment!

10

Re: Taart snijden om te vullen

als je hem dezelfde dag wil vullen dan ff wachten tot is is afgekoeld dan ff een kwartier in de vriezer en je mes glijd er zo doorheen

11

Re: Taart snijden om te vullen

Ik bak ze altijd een week van tevoren en doe het in de vriezer. Op die manier heb ik de stress van het bakken ook niet. Ik heb vaak meerdere opdrachten tegelijk. Op deze manier ben ik maar 1 avond in de week aan het bakken.

Het grote voordeel is dat je inderdaad veel beter door de taart heen snijdt.

Groetjes,
Nanda