Onderwerp: Biscuit, veel vragen..
Hallo!
Ik ben heel erg nieuw hier... en heb veel vragen. Wie wil mij helpen?
Vandaag volgens het recept van deze site mijn eerste biscuit gemaakt.
Maar ik heb een siliconetaartvorm En dat werkt denk ik minder prettig.
Maar goed...
Na de eieren en suiker goed te hebben gemengd, heb ik er bloem, maizena en wat zout door gedaan.
Nu zitten er klontjes in Wat moet ik doen om dat in het vervolg niet meer te krijgen? Het er zevend in spatelen?
Dan is de biscuit klaar en moet hij afkoelen (op een rooster, las ik ergens) maar het rooster zorgt ervoor dat de taart een beetje door de spijlen heen zakt. Nu is dat wel de onderkant, maar toch.
Kan ik hem ook op het aanrecht of iets anders af laten koelen?
Als de biscuit is afgekoeld, hoe lang en hoe kan ik hem dan het beste bewaren? Met folie, in koelkast/vriezer? En vooral hoeveel dagen?
Nou dit was het dan voor mijn eerste bak ervaring.... en al zoveel vragen. Hopelijk willen en kunnen jullie mij helpen.
Groetjes,
Nance