Onderwerp: Red Velvet tips
Vandaag een red velvet-cake gebakken (recept koekjesfee). Smaak is best ok, maar hij is echt niet hoog. Heb recept op de voet gevolgd. Is dit normaal? Of moet je er eigenlijk 2 op elkaar leggen?
Bedankt voor jullie tips!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Red Velvet tips
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Vandaag een red velvet-cake gebakken (recept koekjesfee). Smaak is best ok, maar hij is echt niet hoog. Heb recept op de voet gevolgd. Is dit normaal? Of moet je er eigenlijk 2 op elkaar leggen?
Bedankt voor jullie tips!
Ik bak er inderdaad normaal gesproken twee. Niet met dit recept trouwens, maar het principe zal wel ongeveer hetzelfde zijn
Ik heb tot nog toe alleen red velvet( ) gebruikt voor cc's en die werden mooi hoog. Gebruik trouwens een recept van een amerikaanse site.
Heb je er baking soda ingedaan?(natriumbicarbonaat)
Dat maakt vaak wel een verschil
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Red Velvet tips
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.