Onderwerp: hoge luchtvochtigheid in huis, slechte fondantkwaliteit??
Hallo,
Ben bezig met een opdracht. Mijn zoooveelste, dus geen beginner in die zin, máár nu is mijn fondant zoooooooooooooo plakkerig, het glimt er van. Al met bekleden van de basislaag heb ik het wel 5 x over moeten doen omdat het bleef scheuren bij het oppakken. Tig keer in koelkast gelegd, van alles eraan gedaan, en uiteindelijk zat het er zonder scheuren op, maar nu...Hij is gaan glimmen, alsof hij zo mooi glimmend is gemaakt als een taart van de Cakeboss, en het lastige is, dat als ik maar ergens "leun" tegenaankom, ik gelijk deuken/vingerafdrukken etc. in de taart krijg. Niet normaal meer, en ik ken dit ook écht niet!! Ook het puzzelen wil dus niet, want ik kan geen mm meer schuiven nadat ik het erop heb gelegd. HELLUUUPPPPP, hoe komt dit toch?? Zou het te maken hebben met het benauwde weer??!!! En de hoge luchtvochtigheid in huis???
Wat een drama zeg, zo is er écht geen bal aan om een taart te maken!!
Wie kan er wat zinnigs van zeggen??
groetjes Susan