Hallo allemaal, ik heb gisteren toch de stoute schoenen aan getrokken en ben begonnen om een vulling te maken, ik heb in het recept van de aardbeienmousse de slagroom vervangen door soyaslagroom.... ik had alleen de soyatoo niet in de koelkast gelegd.
Toen mijn mousse klaar was zag het er een beetje vreemd uit, en het was veel te dun om te vullen, wilde het al bijna weggooien.
Toch terug gezet in de koelkast en vanmorgen het zag er echt uit als een mousse lekker stevig, en helemaal niet onbelangrijk, hij is
heerlijk
ik heb vanavond een bolcake gemaakt van een biscuitdeeg en de vulling gebruik in laagjes met het recept van de bakkersroom en als toetje geserveerd (het was tenslotte een proefbaksel) er tussen nog een laag met verse aardbeitjes.
Iedereen heeft gesmuld, ook de mensen die wel koemelk mogen
en altijd zitten te piepen over de soya, ze hadden het niet geproeft
De bakkersroom heb ik trouwens gemaakt met geitenmelk, smaakt
bijna hetzelfde als volle melk (misschien een tip voor iemand anders)
Als ik de echte taart af heb voor a.s. zondag mail ik nog even een foto