Re: mmf is te zacht en blijft scheuren
Ik gebruik geen kleedjes of matjes, nooit gedaan ook wegens serieus geldgebrek En nu zou het ook niet meer kunnen, want ik gebruik serieus veel poedersuiker om het uit te rollen. Alleen aan de onderkant hoor, de bovenkant zo min mogelijk.
Inderdaad je handen goed koud wassen tussendoor werkt fantastisch, en gewoon zo nu en dan even laten rusten in folie, kun je zelf ook weer een menselijke temperatuur aannemen
En plakkerige handen echt even licht bestuiven met maizena.
Als gaat uitrollen, er steeds voor zorgen dat je de lap fondant blijft draaien. Lukt dat niet, meer poedersuiker. Als ik klaar ben met rollen pak ik hem op over m'n twee onderarmen, dan over de taart, 1 arm los, gladstrijken en andere arm los. Maar dat is persoonlijk, dat werkt voor iedereen anders.
Beetje wazig verhaal als ik het zo teruglees, ik hoop dat je er iets van snapt
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/