Onderwerp: Spoedje!!! Ik snap er niks meer van :s
Ik wil mn eerste taart vandaag gaan bakken.
Wat ik al eerder een aantal keer vheb verteld om tips binnen te halen.
Nu ben ik een beetje op het forum aan het neuzen en er worden zoveel dingen gezegt.
Ik heb de mix van de shop voor de biscuit.
Wat moet ik nu doen?? Eerst de eieren kloppen totdat deze pieken of alles bij elkaar en dan mixen maar 8 min hoogste stand en dan 2 minuten laagste stand??
En als men in de recepten praat over kloppen (bij de mokkacreme) bedoelen ze dan met een spatel en dor heen kloppen of er een mixer bij gebruiken.
Verder ga ik als ik het goed begrijp de over voorverwarmen op 140 graden, bak de taart oplopend van 150 naar 170 graden in een half uur tot 45 minuten.
Ik heb 2 vormen. 1 van 24 en 1 van 28.
Zie ik nu iets over het hoofd of ben ik toch wel goed voorbereid??
Alvast bedankt Liefs Samantha