Onderwerp: wie heeft voor mij de gouden tip
om goed te stapelen?
Ik gebruik altijd maiskolfprikkers of houten stokjes om te stapelen. Ook knip ik ze allemaal op gelijke hoogte af en steek ik er naar mijn idee altijd genoeg in... Maar toch dijt de onderste taart altijd een beetje uit...
En dat wil ik niet meer!!!
Maar gek genoeg is dit bij mijn bruidstaart niet gebeurd... Zou dit misschien komen omdat ik daar 2x bekleed heb.. dat dat toch wat steviger is? Want mijn marsepein is normaal meestal maar een mm of 3 dik... en ik gebruik swiss meringue crème die NIET uit de koelkast komt.. dus dat is misschien ook wat minder stevig...
Hoeveel stokjes zouden jullie in deze stapeltaart steken:
7.5 cm
15 cm (?? aantal stokjes)
22.5 cm (?? aantal stokjes)
30 cm (?? aantal stokjes)
Ze komen allemaal op elkaar...
www.ovenheerlijketaartjes.nl hier kan iedereen mijn taartjes bewonderen :D en tegenwoordig ook op www.taartjesvanmariska.hyves.nl