Onderwerp: Eerste stapel voor mijn 40e verjaardag a la pip
Supertrots was ik! Ik heb voor alle lagen als basis swiss merenque creme gebruikt omdat het dan niet in de koelkast moest. Superlekker maar ook erg machtig.
In de onderste taart heb ik de ene laag aangevuld met bokkepootjes en de andere met verkade cappuchino chocola.
In de middelste taart een laag met kersenvlaaivulling en en een laag met verse frambozen en frambozenjam.
In het bovenste taartje zat een laag met witte chocola met chrisp en een laag met nougat.
Ik vond het wel behoorlijk moeilijk Je zag de vullinglagen enigzins door de marsepein. Die had ik daarom al niet heel dun uitgerold maar daardoor kreeg ik weer plooitjes aan de basis. Dat heb ik met die linten opgelost. Waarschijnlijk had ik een dikkere botercreme laag moeten gebruiken?
Ach ik ben een amateur maar dankzij deze site heb ik toch enorme sprongen vooruit gemaakt!