Onderwerp: mega gat in me bescuit :( Help!
Heb zojuist mijn eerste bescuit gebakken. (op aanraden van een vriendin die nu op vakantie is)
Nu zit er dus een mega gat in.
Had de bescuitmix gehaald bij de taartenshop.
Op de verpakking stond.
330 gram van de mix, 30 ml water en 5 eieren.
Heb hem 30 min gebakken op 180 graden hete lucht.
Zoals de verpakking vermelde.
Heb een springvorm van 24 cm gebruikt.
Netjes geprikt met sateprikker en kwam er droog uit op meedere plekken. in het midden heel erg logisch want daar is het gewoon leeg.
Wat doe ik fout? Waren de eieren misschien nog te koud of kan het zijn dat er een luchtbel zich heeft ontwikkeld in de bescuit?
Snap er even niks van.
Woensdagavond wil ik graag 2 bescuits bakken in een vierkante bakvorm voor de verjaardagen van me meiden en ja dan wil je zo'n gat niet hebben. Anders moet ik gewoon cakemix gaan gebruiken.
Alvast bedankt voor de reactie's.
Vientje