Dit probleem heb ik ook. Heb onderhand al de zoveelste keer gelatine toegevoegd maar hij blijft schenkbaar
Heb geen klopfix gebruikt, had ik niet in huis, maar de slagroom wel erg stijf geklopt, was bijna boter
Ik was even vergeten hoe hard mijn nieuwe keukenmachien kan kloppen 
De gelatine heb ik eerst in koud water geweekt, toen het blubberig was, in een klein beetje kokend water opgelost tot het een massa was dus geen klontjes en draden enzo. Dit bij de aardbeien gedaan die op dat moment nog op kamertemp waren. Dit een poosje in de koelkast gezet en daarna de stijve slagroom erdoor gedaan. Toen weer de koelkast in en op bezoek gegaan maar na thuiskomst (een uurtje of 2 later) was het nog zo dun als voorheen. Dus ik heb nogmaals 2 blaadjes gelatine geweekt, opgelost in heet water en er door geroerd maar het blijft dun.
Dit loopt zo mijn taart uit natuurlijk. Op zich niet erg, is voor eigen gebruik en het smaakt goed maar zo hoort het natuurlijk niet
Iemand nog een tip??
De perfecte balans ?
In elke hand een stuk taart !