1

Onderwerp: Bakpoeder of juist niet? :-)

Haaaaallo!
Ik bak al een tijdje taarten maar merk toch vaak dat ik een rimpelbovenkant krijg, omdat de taart een beetje inzakt.
Ik gebruik het recept uit het boek van Petra Achtien (taart om blij van te worden). Zij doet er zelfrijzend bakmeel in. Zal ik dit recept blijven aanhouden of er één gebruiken zonder? :-)
Want ik zou graag een mooie platte bovenkant willen, dat snijdt ook makkelijker!

Daag :-)

2

Re: Bakpoeder of juist niet? :-)

ik ken haar recept niet maar ik gebruik het recept van basis bisquit links bij recepten en die zakt ook altijd wel een heel klein beetje in
maar ik kiep hem om dus de bodem wordt de boven kant en dan is ie altijd recht :)

Groetjes en fijne dag!
Kruimel

3

Re: Bakpoeder of juist niet? :-)

inzakken gebeurd omdat de taart nog niet helemaal gaar is... Ik heb petras boek niet dus ken et recept niet.. maar als de bovenkant van mij taart echt scheef is snij ik em recht en dan keer ik de taart om.. dus de bodem wordt de bovenkant.

4

Re: Bakpoeder of juist niet? :-)

O dat is slim! Dat doe ik voortaan :)