1

Onderwerp: Invriezen of toch niet???

Ik heb een bestelling voor zondag maar heb zaterdag en zondag geen tijd om de taart te maken ga dit dus vrijdag doen.
maar zal ik de taart dan invriezen? of toch gewoon zo in de koelkast laten???

2

Re: Invriezen of toch niet???

Die vraag stel ik mij ook regelmatig.
Maar aangezien ik nog een beetje groen ben, heb ik nog niet veel ervaring.

Wel heb ik de volgende ervaring. Taart gemaakt voor mn eigen verjaardag, en daarna in de vriezer gezet. 4 weken later was het feest. De taart heb ik op zaterdag middag uit de vriezer gehaald. Zondag avond was het feest. De botercreme was nog een beetje koud. Had eigenlijk zaterdag morgen eruit gemoeten. Maar verder was ie heerlijk.

Een andere taart heb ik zaterdag middag gemaakt en tot zondag avond in de koelkast, deze was ook heerlijk.

Dus ja, met deze ervaring zou ik tegen jou zeggen: koelkast

Succes! Machanda

Have a Nice day!

3

Re: Invriezen of toch niet???

Nog even een vervolg vraag nav jouw geplaatste vraag.
Wanneer je een taart in de vriezer zet, wat is dan de maximum tijd dat ie daar kan blijven? Ik heb 25 juni namelijk een braderie waarvoor ik graag enkele taarten wil maken.

Wie weet dus de max invries tijd?

Machanda

Have a Nice day!

Re: Invriezen of toch niet???

Es80 schreef:

Ik heb een bestelling voor zondag maar heb zaterdag en zondag geen tijd om de taart te maken ga dit dus vrijdag doen.
maar zal ik de taart dan invriezen? of toch gewoon zo in de koelkast laten???

ja hoor, gewoon in de koelkast.

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

5

Re: Invriezen of toch niet???

Ok thanx

6

Re: Invriezen of toch niet???

Zou dan geen 'slagroomachtige' vulling maken, maar iets met botercreme en dan gewoon in de koelkast...

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek