Ik heb 2 PME vormen van 10 en 15cm die beide 10 cm hoog zijn. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal maar mijn taartjes komen tot aan de rand. Ik gebruik de normale verhoudingen die hier worden aangegeven [voor de 10cm: 1 ei, 66 gram mix en 6,6 ml water] en klopt 'slechts' 5 minuten in een kleine beslagkom. Omdat ik zo kort mix, de eieren niet voorverwarm en de boter niet smelt, zou ik minder hoge biscuits moeten krijgen. De truc bij mij is dat ik niet de oven in stappen hoger zet maar juist andersom doe. Resulteert wel in niet helemaal gladde bovenkanten, maar dat heb ik bij langzaam opbouwen ook niet en bij het afkoelen, haal ik de taart eruit en zet die meteen op zijn kop. Alsnog dus een gladde boven euh onderkant 
Lang verhaal, maar ik zou dus de 10cm hoge nemen. Hoef je niet te verhogen en klooien met bakpapier en als je het niet nodig hebt, is het ook goed [meer opties dus]