Onderwerp: fondan/mars breekt
nou ik had een dag van te voren marsepein met fondant rood gekleurd.
wikl ik het gaan gebruiken dag later breekt het elke keer op de hoeken van de taart
iemand een tip wat hier aan te doen is?
*Steef's taarten*
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » fondan/mars breekt
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
nou ik had een dag van te voren marsepein met fondant rood gekleurd.
wikl ik het gaan gebruiken dag later breekt het elke keer op de hoeken van de taart
iemand een tip wat hier aan te doen is?
Waarschijnlijk is het een beetje uitgedroogd. Wat je kan doen is er wat Crisco doorheen mengen, dan wordt het weer wat vetter en soepeler.
Als ik vooraf kleur, pak ik altijd extra goed in in vershoudfolie, zodat het goed zacht blijft.
tja... die hoeken hè.. altijd lastig. iets dikker uitrollen en eerst de hoeken bekleden, daarna de plooien aan de zijkanten wegwerken. Het komt ook door de grote hoeveelheid kleurstof in rood. succes!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » fondan/mars breekt
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.