1

Onderwerp: fondan/mars breekt

nou ik had een dag van te voren marsepein met fondant rood gekleurd.
wikl ik het gaan gebruiken dag later breekt het elke keer op de hoeken van de taart :s

iemand een tip wat hier aan te doen is?

Groetjes Stefanie
*Steef's taarten*

2

Re: fondan/mars breekt

Waarschijnlijk is het een beetje uitgedroogd. Wat je kan doen is er wat Crisco doorheen mengen, dan wordt het weer wat vetter en soepeler.

Als ik vooraf kleur, pak ik altijd extra goed in in vershoudfolie, zodat het goed zacht blijft.

*D

If there's no chocolate in heaven, I'm not going!!!
Trots op mijn nieuwe website! Taartenfreak.nl

3

Re: fondan/mars breekt

tja... die hoeken hè.. altijd lastig. iets dikker uitrollen en eerst de hoeken bekleden, daarna de plooien aan de zijkanten wegwerken. Het komt ook door de grote hoeveelheid kleurstof in rood. succes!

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me