1

Onderwerp: Help wat nu biscuitvraagje??

help help
Ben nu voor het eerst op mijn kamer biscuit aan het bakken maar heb grote twijfels of het goed gaat...
heb n 24 cm springvorm.
290 gr soeziebiscuitmix 225gr eieren en 30 ml water gebruikt goed 8 min turbo geklopt en daarna 2 rustig en nu in combimagnetron (hete lucht?)
eerst140 graden voorverwarmd
toen 10 min op 140 gebakken
toen 10 min op 160 gebakken
en toen 10 min op 180 gebakken
en daarna met dunne achterkant van een lepel ingeprinkt maar lepel wat vettig en ei achtig dus niet schoon
nu nog maar ff 10 minuten erin gezet op 180
maar hij is nu ingezakt (grote deuk in het midden)
zou die nou hierna nog langer moeten?
en is die wel hard van binnen?
Ik kan heb niet open snijden want ik ga de taart bij iemand anders thuis afmaken...
Wie helpt me?

Veel liefs Steffie

2

Re: Help wat nu biscuitvraagje??

hij is ingezakt door het gaatje wat je er in gemaakt hebt. ik ken zelf deze mix niet. maar ik denk dat hij wel goed is hoor (beetje late reactie).

Enthousiaste groet, Maxime

3

Re: Help wat nu biscuitvraagje??

Tari schreef:

hij is ingezakt door het gaatje wat je er in gemaakt hebt. ik ken zelf deze mix niet. maar ik denk dat hij wel goed is hoor (beetje late reactie).

Dat hoeft niet persee... ik prik gaatjes in al mij taarten :P

Re: Help wat nu biscuitvraagje??

Taarten zakken alleen in als ze niet gaar zijn.
Lager in temp bakken en langer.

Als je zondigt zondig dan lekker

Re: Help wat nu biscuitvraagje??

lang delftje schreef:

Taarten zakken alleen in als ze niet gaar zijn.
Lager in temp bakken en langer.

he wat leuk dat je er weer bent. zat toevallig net ergens te denken, wat jij hiervan zou zeggen. als ik t topic vind, zet ik de link hier wel even ;)

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs