Onderwerp: Help wat nu biscuitvraagje??
help help
Ben nu voor het eerst op mijn kamer biscuit aan het bakken maar heb grote twijfels of het goed gaat...
heb n 24 cm springvorm.
290 gr soeziebiscuitmix 225gr eieren en 30 ml water gebruikt goed 8 min turbo geklopt en daarna 2 rustig en nu in combimagnetron (hete lucht?)
eerst140 graden voorverwarmd
toen 10 min op 140 gebakken
toen 10 min op 160 gebakken
en toen 10 min op 180 gebakken
en daarna met dunne achterkant van een lepel ingeprinkt maar lepel wat vettig en ei achtig dus niet schoon
nu nog maar ff 10 minuten erin gezet op 180
maar hij is nu ingezakt (grote deuk in het midden)
zou die nou hierna nog langer moeten?
en is die wel hard van binnen?
Ik kan heb niet open snijden want ik ga de taart bij iemand anders thuis afmaken...
Wie helpt me?
Veel liefs Steffie