1 Laatst bewerkt door mignonne (22-04-2010 08:15)

Onderwerp: stevige slagroom

Weet iemand toevallig of je slagroom ook wat steviger kunt maken door er naturel bavarois door te doen, of is de smaak dan heel anders? Het is nodig om toefjes bovenop de taart te maken.

Groetjes,
Marja

2

Re: stevige slagroom

Je kunt de slagroom ook iets vetter maken door die te mixen met mascapone. Is erg lekker :9

3

Re: stevige slagroom

Ik had inderdaad gelezen van de aangevette slagroom met mascarpone, maar ben bang voor een kaasachtige smaak.

4

Re: stevige slagroom

Is zeker geen kaasachtige smaak. Mascarpone smaakt helemaal niet naar kaas, is gewoon neutraal.

Groet, Jolanda

5

Re: stevige slagroom

In plaats van kristalsuiker kun je bakkers-suiker gebruiken en een zakje klopfix dan heb je al stevigere slagroom en kun je mooie toeven van spuiten.

Suc6

Ik ga stoppen dus bijna alles wordt verkocht. Stuur me een mail dan ontvang je de verkooplijst van me.

6

Re: stevige slagroom

Jol321 schreef:

Is zeker geen kaasachtige smaak. Mascarpone smaakt helemaal niet naar kaas, is gewoon neutraal.

Denk dat ik dat dan ga proberen, bedankt voor het snelle antwoord.



Oja en de tip van klopfix, daar had ik telkens klontjes door, dus vond ik geen succes.

Groetjes

7

Re: stevige slagroom

Klontjes met klopfix !!  echt nog nooit gehad.

Ik ga stoppen dus bijna alles wordt verkocht. Stuur me een mail dan ontvang je de verkooplijst van me.

8 Laatst bewerkt door mignonne (22-04-2010 21:07)

Re: stevige slagroom

rietchy schreef:

Klontjes met klopfix !!  echt nog nooit gehad.

Ik heb het al 2x gehad, vandaar dat ik dat er niet meer doorheen doe.

Groetjes,
marja

Re: stevige slagroom

[move]----> decoreren

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

10

Re: stevige slagroom

is je slagroom dan wel koud als je de klopfix erdoorheen doet??

liefs ikkuhh