Onderwerp: stevige slagroom
Weet iemand toevallig of je slagroom ook wat steviger kunt maken door er naturel bavarois door te doen, of is de smaak dan heel anders? Het is nodig om toefjes bovenop de taart te maken.
Groetjes,
Marja
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » stevige slagroom
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Weet iemand toevallig of je slagroom ook wat steviger kunt maken door er naturel bavarois door te doen, of is de smaak dan heel anders? Het is nodig om toefjes bovenop de taart te maken.
Groetjes,
Marja
Je kunt de slagroom ook iets vetter maken door die te mixen met mascapone. Is erg lekker
Ik had inderdaad gelezen van de aangevette slagroom met mascarpone, maar ben bang voor een kaasachtige smaak.
Is zeker geen kaasachtige smaak. Mascarpone smaakt helemaal niet naar kaas, is gewoon neutraal.
In plaats van kristalsuiker kun je bakkers-suiker gebruiken en een zakje klopfix dan heb je al stevigere slagroom en kun je mooie toeven van spuiten.
Suc6
Is zeker geen kaasachtige smaak. Mascarpone smaakt helemaal niet naar kaas, is gewoon neutraal.
Denk dat ik dat dan ga proberen, bedankt voor het snelle antwoord.
Oja en de tip van klopfix, daar had ik telkens klontjes door, dus vond ik geen succes.
Groetjes
Klontjes met klopfix !! echt nog nooit gehad.
Klontjes met klopfix !! echt nog nooit gehad.
Ik heb het al 2x gehad, vandaar dat ik dat er niet meer doorheen doe.
Groetjes,
marja
[move]----> decoreren
is je slagroom dan wel koud als je de klopfix erdoorheen doet??
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » stevige slagroom
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.