1

Onderwerp: biscuit voor vierkant 25cm

Hallo.
Ik ga het weekend een taart maken. (Vierkant 25cm)
maar ik zat al bij recepten te kijken maar daar staat alleen voor rond 24cm en 20cm vierkant. Ik gebruik geen mix. Wie ken mij helpen??

2

Re: biscuit voor vierkant 25cm

Het basis recept voor vierkante vorm van 25 cm:

8 eieren
235 gr. suiker
195 gr. bloem
40 gr. maizena
1 1/2 zakje vanillesuiker
zout

Re: biscuit voor vierkant 25cm

Bedankt.

4

Re: biscuit voor vierkant 25cm

wat misschien handig is voor de volgende keer:

even de inhoud van je bakblik meten door te vullen met water.
en dan per halve liter bakblik inhoud: 1 ei, 30gr suiker, 25gr bloem, 5gram maizena, 0,2 zakje vanille suiker (ong) en wat zout

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

Re: biscuit voor vierkant 25cm

gewoon bloem? dus geen zelfrijzend bakmeel?

I never met a calorie I didn't like....

6

Re: biscuit voor vierkant 25cm

RedRose18 schreef:

wat misschien handig is voor de volgende keer:

even de inhoud van je bakblik meten door te vullen met water.
en dan per halve liter bakblik inhoud: 1 ei, 30gr suiker, 25gr bloem, 5gram maizena, 0,2 zakje vanille suiker (ong) en wat zout

Can someone translate this for me please....

Re: biscuit voor vierkant 25cm

I already translated it for you in a private email :D

any problems, let me know.

good luck, I haven't tried this recipe yet....

I never met a calorie I didn't like....

8 Laatst bewerkt door RedRose18 (21-04-2010 10:36)

Re: biscuit voor vierkant 25cm

ja gewoon bloem :)

is standaard recept, staat ook bij recepten, links in beeld
alleen staat het daar aangegeven voor een taart van 24 cm geloof ik, maar komt op hetzelfde neer

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

9

Re: biscuit voor vierkant 25cm

If the last answer is which flour it is can someone tell me please...thanks...

10

Re: biscuit voor vierkant 25cm

normal flour, not baking flour (i hope that's the right way to translate it ;))

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

11

Re: biscuit voor vierkant 25cm

RedRose18 schreef:

normal flour, not baking flour (i hope that's the right way to translate it ;))

errrm...no...lol...still doesnt mean anything to me...is is self raising or plain or cakemeel...?

12

Re: biscuit voor vierkant 25cm

plain flour

by baking i mend raising ;)

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

13

Re: biscuit voor vierkant 25cm

RedRose18 schreef:

plain flour

by baking i mend raising ;)

oh heck...lol....i still dont know...you say plain then raising...i know i am a pain...sorry...i will assume its self raising

14

Re: biscuit voor vierkant 25cm

oh i'm sorry, now i'm reading it again and i can see that it wasn't very clear written.
so...
no not self raising, that's not neccesary
just use plain flour, that will do just fine

isn't it annoying to reed a dutch website? or can you understand a bit of dutch?

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

15

Re: biscuit voor vierkant 25cm

LOL...no cant understand a word....its very stressful...just wish i could take part more...

16

Re: biscuit voor vierkant 25cm

yeah i understand, but that's a little impossible when you do not understand it.
but how did you find this website? and are you from the netherlands?
no i'm not curious ;)

Kettingtaart ronde 6, Thema Zomer in felle kleuren!!

17

Re: biscuit voor vierkant 25cm

waarom ken je geen zelfrijzende bakmeel gebruiken???

18

Re: biscuit voor vierkant 25cm

je kan wel zelfrijzend bakmeel gebruiken denk ik, maar het is niet nodig

Re: biscuit voor vierkant 25cm

Hi Jayne,

I'll email you tonight. I've recharged the batteries :D

Have been very busy yesterday, and now I have to go to swimming lessons with the kids, they're bilingual classes, brilliant!

I never met a calorie I didn't like....