Onderwerp: biscuit voor vierkant 25cm
Hallo.
Ik ga het weekend een taart maken. (Vierkant 25cm)
maar ik zat al bij recepten te kijken maar daar staat alleen voor rond 24cm en 20cm vierkant. Ik gebruik geen mix. Wie ken mij helpen??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » biscuit voor vierkant 25cm
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo.
Ik ga het weekend een taart maken. (Vierkant 25cm)
maar ik zat al bij recepten te kijken maar daar staat alleen voor rond 24cm en 20cm vierkant. Ik gebruik geen mix. Wie ken mij helpen??
Het basis recept voor vierkante vorm van 25 cm:
8 eieren
235 gr. suiker
195 gr. bloem
40 gr. maizena
1 1/2 zakje vanillesuiker
zout
Bedankt.
wat misschien handig is voor de volgende keer:
even de inhoud van je bakblik meten door te vullen met water.
en dan per halve liter bakblik inhoud: 1 ei, 30gr suiker, 25gr bloem, 5gram maizena, 0,2 zakje vanille suiker (ong) en wat zout
gewoon bloem? dus geen zelfrijzend bakmeel?
wat misschien handig is voor de volgende keer:
even de inhoud van je bakblik meten door te vullen met water.
en dan per halve liter bakblik inhoud: 1 ei, 30gr suiker, 25gr bloem, 5gram maizena, 0,2 zakje vanille suiker (ong) en wat zout
Can someone translate this for me please....
I already translated it for you in a private email
any problems, let me know.
good luck, I haven't tried this recipe yet....
ja gewoon bloem
is standaard recept, staat ook bij recepten, links in beeld
alleen staat het daar aangegeven voor een taart van 24 cm geloof ik, maar komt op hetzelfde neer
If the last answer is which flour it is can someone tell me please...thanks...
normal flour, not baking flour (i hope that's the right way to translate it )
normal flour, not baking flour (i hope that's the right way to translate it
)
errrm...no...lol...still doesnt mean anything to me...is is self raising or plain or cakemeel...?
plain flour
by baking i mend raising
plain flour
by baking i mend raising
oh heck...lol....i still dont know...you say plain then raising...i know i am a pain...sorry...i will assume its self raising
oh i'm sorry, now i'm reading it again and i can see that it wasn't very clear written.
so...
no not self raising, that's not neccesary
just use plain flour, that will do just fine
isn't it annoying to reed a dutch website? or can you understand a bit of dutch?
LOL...no cant understand a word....its very stressful...just wish i could take part more...
yeah i understand, but that's a little impossible when you do not understand it.
but how did you find this website? and are you from the netherlands?
no i'm not curious
waarom ken je geen zelfrijzende bakmeel gebruiken???
je kan wel zelfrijzend bakmeel gebruiken denk ik, maar het is niet nodig
Hi Jayne,
I'll email you tonight. I've recharged the batteries
Have been very busy yesterday, and now I have to go to swimming lessons with the kids, they're bilingual classes, brilliant!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » biscuit voor vierkant 25cm
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.