Onderwerp: mokka vulling?? slagroom of botercreme?
Ik moet een mokkavulling maken. Kan ik gewoon een eetlepel oploskoffie door de botercreme doen? Of is door de slagroom lekkerder?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » mokka vulling?? slagroom of botercreme?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik moet een mokkavulling maken. Kan ik gewoon een eetlepel oploskoffie door de botercreme doen? Of is door de slagroom lekkerder?
Ik weet het antwoord niet, maar ik lees graag even mee..
Vroeg het mezelf ook af.
Ik zou het met botercrème maken. Lijkt mij lekkerder.....
*vraag niet goed gelezen* Ik heb dit gekopieerd uit de recepten hier links.
1.Direct verwerken is het best, als de creme opstijft is hij moelijker uit te strijken. 2.Voor mokkacrème kun je ook webshopmix voor botercrème gebruiken. Voeg 1 el. oploskoffie toe aan het mixmengsel.
Heb gisteren de mokka creme/vulling geprobeerd te maken, maar het liep zo mn kapsel uit
Volgens het recept als vermeld op de website.... zal misschien aan mij liggen, maar vond het er erg dunnetjes uit zien.
Help? Tips?
Met Pasen heb ik een taartje gemaakt gevuld met een laag mokkacreme en een laag baileysvulling. Beide recepten kwamen ook van hier op de website.
Ik heb geen problemen gehad.
ik heb het recept van hiernaast twee keer gemaakt en verwerkt in een mokkataart,ik moest het zelfs niet te lang laten staan anders kon ik er geen toefjes mee mee spuiten. ik vond het eigenlijk iets aan de stevige kant.
Ik heb uiteindelijk Slagroom met klopfix, suiker en een zakje nescafe cafe mocca oploskoffie opgeklopt! Smaakte heerlijk! Alleen een beetje sterk dus de volgende keer wat minder oploskoffie
royal icing maken volgens het recept hier opt forum en dan een eetlepel water met vier eetlepels oploskoffie mengen dat eronder mengen en daar 250gr boter bij voor te bakken maar die toch zacht is gebruik soja boter zoals alpro soja enz...
Zo maak ik heerlijke mokka:
gewoon de mix voor botercreme nemen.
Ik doe er geen extra water bij, gewoon twee zakjes oploskoffie en nog een schep nescafe bij de mix voor botercreme doen en dat laten opstijven;
en ook nog een beetje gesmolten chocola of een schep chocopasta erdoor -maakt het nog lekkerder!
ik heb in de kletskoppen gisteren ook een mokkacreme vulling gemaakt en deze kan volgens mij ook heel goed in een taart...
recept staat op de site van bakshoponline
ik heb door de merengue botercreme gewoon patidess met mokka smaak gedaan; hmmmmm en lekker makkelijk (hou ik van hahaha)
Ik heb uiteindelijk Slagroom met klopfix, suiker en een zakje nescafe cafe mocca oploskoffie opgeklopt! Smaakte heerlijk! Alleen een beetje sterk dus de volgende keer wat minder oploskoffie
hoeveel slagroom heb je gebruikt??
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » mokka vulling?? slagroom of botercreme?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.