Onderwerp: krokant korstje
Hoi,
Eindelijk is het mij geluk om een mooie hoge taart te bakken.
Alleen heb ik telkens een krokant korstje!!! En deze scheurt dan.
Hebben jullie dit ook? Hoe kan ik dit verhelpen?
Alvast bedank
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » krokant korstje
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi,
Eindelijk is het mij geluk om een mooie hoge taart te bakken.
Alleen heb ik telkens een krokant korstje!!! En deze scheurt dan.
Hebben jullie dit ook? Hoe kan ik dit verhelpen?
Alvast bedank
de temperatuur lager houden. zou ik denken.
succes!
ik voer de temp op met 10 min van140 naar 180
hmm misschien is het slim om een keer te controleren of de temperatuur van de oven gelijk is aan de temperatuur die het aangeeft.
soms zit daar een verschil in van wel 20C. !!!
dat is voor een biscuit enorm.
sommigen bakken met max temperatuur van 150C.
Vlak na het bakken is een krokant korstje normaal. Verpak je kapsel na het afkoelen goed in plastic en het wordt heerlijk zacht.
Zelf bak ik altijd een avond van te voren of nog langer en dan bewaar ik het in de vriezer. Werk prima.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » krokant korstje
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.