1

Onderwerp: krokant korstje

Hoi,

Eindelijk is het mij geluk om een mooie hoge taart te bakken.

Alleen heb ik telkens een krokant korstje!!! En deze scheurt dan.

Hebben jullie dit ook? Hoe kan ik dit verhelpen?


Alvast bedank

2

Re: krokant korstje

de temperatuur lager houden. zou ik denken.

succes!

Enthousiaste groet, Maxime

3

Re: krokant korstje

ik voer de temp op met 10 min van140 naar 180

4

Re: krokant korstje

hmm misschien is het slim om een keer te controleren of de temperatuur van de oven gelijk is aan de temperatuur die het aangeeft.
soms zit daar een verschil in van wel 20C. !!!
dat is voor een biscuit enorm.

sommigen bakken met max temperatuur van 150C.

Enthousiaste groet, Maxime

5

Re: krokant korstje

Vlak na het bakken is een krokant korstje normaal. Verpak je kapsel na het afkoelen goed in plastic en het wordt heerlijk zacht.
Zelf bak ik altijd een avond van te voren of nog langer en dan bewaar ik het in de vriezer. Werk prima.

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties