1

Onderwerp: wat voor toef??

Even een vraagje voor jullie..
ik heb binnenkort een paar grote bruidsbestellingen met ook cupcakes...
er moet een toef opkomen en versierd met bloemetjes in de toef..
Nu heb ik al een paar keer bij een toef van de botercreme mix gehad dat de fondant versiering wat ging glimmen...marsepein doe ik al niet want dat smelt helemaal weg...
Wat zou ik bv als toef kunnen doen zodat de glittertjes en de bloemetjes en pareltjes de volgende dag ook nog mooi zijn zoals het hoort...
heb je bv bij frosting of als ik bij de mix minder water zou gebruiken minder kans????????????
graag tips en ervaringen.....

mijn nieuwe website is in de lucht...neem een kijkje op www.personaltouch-cakes.com

2

Re: wat voor toef??

Italian meringue botercreme, daar smeer ik ook altijd mee af, en is ook erg lekker als toef.

Groetjes, Elly

3

Re: wat voor toef??

Ja of swiss meringue botercreme ;) 
( ik hou helemaal niet van de bc mix )

4

Re: wat voor toef??

thx..
ik neem aan dat de recepten hier op de site staan..
ik vind de mix creme normaal wel lekker als toef hoor...lekker met de patidess smaakjes...
maar voor de bruiloften ga ik niet het risico lopen dat het weg smelt...
ik ga ff op zoek naar de receptjes

mijn nieuwe website is in de lucht...neem een kijkje op www.personaltouch-cakes.com

5

Re: wat voor toef??

Bij mij op du site staan er best veel en ik GEB altijd swiss merenque crème gebruikt ook als ze in de vriezer zijn geweest en je ondooit ze is de fondant marsepein en suikerpatels nog perfect !!!


Succes we zien ze hier wel verschijnen  ;)

Re: wat voor toef??

[move]---> bakken&vullen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

7

Re: wat voor toef??

ik heb vorige keer toeven gemaakt van aangevette slagroom, heeerlijk!

Groetjes, Dorothea.