Onderwerp: Ik heb wat vraagjes betreft CC.
Ik ben hier nieuw en heb al gekeken naar vergelijkbare vragen maar kan ze zo snel niet vinden. Er staat zoveel info op deze site dat ik niet weet waar ik nou moet zoeken. Sorry als ik het ook bij het verkeerde topic heb geplaatst.
Ik heb afgelopen weekend een workshop taarten gemaakt en dat was echt super leuk. Nu wil ik van het weekend CC maken alleen had ik wat vragen (de workshop ga ik nog een keertje volgen maar dat duurd nog even)
1. Bestaan er bepaalde vormpjes die jullie gebruiken wat betreft het marsepein wat je op de bovenkant van de CC doet zodat het de bovenkant afsluit tot bijna aan de randen. Eigenlijk dat rondje wat je erop “plakt” zeg maar?
2. Hoeveel beslag doe je in een CC bakje? Meten jullie dit ook af op een wweegschaaltje?
3. Kun je beklede cupcakes eigenlijk invriezen?
4. Hoe krijg ik er bijvoorbeeld een soort van suikerrandje op (lijkt op soort van hagelsag randje haha) Plakken jullie dit met eetbare lijm?
Alvast heel erg bedankt.
Groetjes,
Natasja