Onderwerp: Zwitserse room
Ik zit te denken in de zwitserse room ipv slagroom verse aardbeien te doen.
Kan deze combi??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Zwitserse room
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik zit te denken in de zwitserse room ipv slagroom verse aardbeien te doen.
Kan deze combi??
Ik denk wel dat dat lekker is.want vla met aardbeien is toch ook zalig.
Heerlijk toch! Waarom zou dit niet kunnen. Zwitserse room is erg neutraal van smaak, daar kan heeeel veel bij.
Mis ik iets? Zonder slagroom is het toch geen zwitserse room meer?
Maar het zal evengoed wel erg lekker zijn hoor
Oke niet erg duidelijk, maar ik wil een verse aardbeienslagroomtaart maken (afsmeren met slagroom) maar om in de vulling weer geslagen room te gebruiken zat ik aan zwitserseroom te denken zit ook wel slagroom in, maar minder aanwezig. En daarbij is zwitserseroom ook wat steviger dan slagroom.
Ik ben nog maar net met taart bakken begonnen (en al veel afnemers gehad), dus ik zit nog vol met vragen om de taarten nog lekkerder te maken. Daarnaast wil ik ook niet iedere keer dezelfde taarten bakken.
Ik heb het nog eens nagelezen, en nu snap ik helemaal: had gewoon niet goed gelezen!
Ik begreep dat je aardbeien ipv slagroom in de zwitserse room wilde doen, maar dat staat er helemaal niet
Misschien is banketbakkersroom ook wat. Als je ook al slagroom aan de buitenkant doet, is bbr wel lekker met de aardbeien.
Ik heb het nog eens nagelezen, en nu snap ik helemaal: had gewoon niet goed gelezen!
Ik begreep dat je aardbeien ipv slagroom in de zwitserse room wilde doen, maar dat staat er helemaal niet
Volgens mij staat dat er wel. Dus geen slagroom, maar aardbeien. Toen ik het topic las was mijn eerste reactie ook...dan is het toch geen zwitserse room meer?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Zwitserse room
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.