Onderwerp: Kant en klare vullingen
Hallo,
Weet iemand of er ook een lijstje is met kant en klare vullingen?
Bijvoorbeeld mona's toetje aarbeien kwark?
Of wat gebruik jij als kant en klare vulling wel eens?
alvast bedankt?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Kant en klare vullingen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo,
Weet iemand of er ook een lijstje is met kant en klare vullingen?
Bijvoorbeeld mona's toetje aarbeien kwark?
Of wat gebruik jij als kant en klare vulling wel eens?
alvast bedankt?
kersenvlaaivulling
appelvlaaivulling
aardbeivlaaivulling
uhhh, bijvoorbeeld:
mona toetje citroen,
mona toetje bitterkoekjes,
al opgeklopte slagroom
chocolademouse
Bedankt
Ik vind het toch altijd eng hoor.....ik ben altijd bang dat zoiets snel gaaat "smelten" . Kant en klare slagroom zou ik ook niet durven.
En die chocolademouse van mona......die is zo luchtig dat je zou denken dat dat niet goed gaat in een taart.....
Ik moet het allemaal maar gewoon testen denk ik haha
Bedankt
Ik vind het toch altijd eng hoor.....ik ben altijd bang dat zoiets snel gaaat "smelten" . Kant en klare slagroom zou ik ook niet durven.
En die chocolademouse van mona......die is zo luchtig dat je zou denken dat dat niet goed gaat in een taart.....
Ik moet het allemaal maar gewoon testen denk ik haha
Ja gewoon uitproberen!
Maar ik moet heel eerlijk zeggen, dat er toch niks gaat boven zelfgemaakte vullingen. Vooral van chocomouse
De appeltaart van Mona, die is zo lekker.
Smaakt ook echt naar appeltaart
Chocomousse
Bosvruchtenpudding van Mona
Aardbeienkwarktaartpudding
Citroenkwarktaartpudding van Mona
Frambozenkwark
Citroen kwark
kant en klare slagroom van Friesche Vlag
Ik gebruik tegenwoordig vaak kwark als vulling. Is erg lekker en fris. De meeste mousses en cremes maak ik zelf, maar bovenstaande gebruik ik vaak voor spoedopdrachten of voor liefdewerk-oudpapier.
Hoe gebruiken jullie die chocolademousse dan?
Ik heb dat (de mousse van Almhof) laatst in een taart gedaan maar dat werd erg zacht en zag er niet uit na het aansnijden.....was natuurlijk wel heel errug lekkerrrrr...
De appeltaart van Mona, die is zo lekker.
Smaakt ook echt naar appeltaart
Doe je dit er gewoon zo in? Of meng je er nog gelatine doorheen?
Ik doe het er gewoon in, zonder gelantine, het is zo lekker.
Wel een dijkje spuiten.
Chocomousse
Bosvruchtenpudding van Mona
Aardbeienkwarktaartpudding
Citroenkwarktaartpudding van Mona
Frambozenkwark
Citroen kwark
kant en klare slagroom van Friesche VlagIk gebruik tegenwoordig vaak kwark als vulling. Is erg lekker en fris. De meeste mousses en cremes maak ik zelf, maar bovenstaande gebruik ik vaak voor spoedopdrachten of voor liefdewerk-oudpapier.
die kwark kan er zo in?
zonder dat je het moet verstevigen?
toetjes van mona gaat prima maar chocolademouse was helemaal dun geworden
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Kant en klare vullingen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.