1

Onderwerp: Kant en klare vullingen

Hallo,

Weet iemand of er ook een lijstje is met kant en klare vullingen?
Bijvoorbeeld mona's toetje aarbeien kwark?
Of wat gebruik jij als kant en klare vulling wel eens?

alvast bedankt?

Re: Kant en klare vullingen

kersenvlaaivulling
appelvlaaivulling
aardbeivlaaivulling

3

Re: Kant en klare vullingen

uhhh, bijvoorbeeld:
mona toetje citroen,
mona toetje bitterkoekjes,
al opgeklopte slagroom  ;)
chocolademouse

Trying to forget someone you love,
is like trying to remember someone you never knew...

4

Re: Kant en klare vullingen

Bedankt :)
Ik vind het toch altijd eng hoor.....ik ben altijd bang dat zoiets snel gaaat "smelten" . Kant en klare slagroom zou ik ook niet durven.
En die chocolademouse van mona......die is zo luchtig dat je zou denken dat dat niet goed gaat in een taart.....
Ik moet het allemaal maar gewoon testen denk ik haha

5

Re: Kant en klare vullingen

marieke81 schreef:

Bedankt :)
Ik vind het toch altijd eng hoor.....ik ben altijd bang dat zoiets snel gaaat "smelten" . Kant en klare slagroom zou ik ook niet durven.
En die chocolademouse van mona......die is zo luchtig dat je zou denken dat dat niet goed gaat in een taart.....
Ik moet het allemaal maar gewoon testen denk ik haha

Ja gewoon uitproberen!
Maar ik moet heel eerlijk zeggen, dat er toch niks gaat boven zelfgemaakte vullingen. Vooral van chocomouse  :9

Trying to forget someone you love,
is like trying to remember someone you never knew...

6

Re: Kant en klare vullingen

De appeltaart van Mona, die is zo lekker.
Smaakt ook echt naar appeltaart

Veel taart plezier

7

Re: Kant en klare vullingen

Chocomousse
Bosvruchtenpudding van Mona
Aardbeienkwarktaartpudding
Citroenkwarktaartpudding van Mona
Frambozenkwark
Citroen kwark
kant en klare slagroom van Friesche Vlag

Ik gebruik tegenwoordig vaak kwark als vulling. Is erg lekker en fris. De meeste mousses en cremes maak ik zelf, maar bovenstaande gebruik ik vaak voor spoedopdrachten of voor liefdewerk-oudpapier.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

8

Re: Kant en klare vullingen

Hoe gebruiken jullie die chocolademousse dan?
Ik heb dat (de mousse van Almhof) laatst in een taart gedaan  maar dat werd erg zacht en zag er niet uit na het aansnijden.....was natuurlijk wel heel errug lekkerrrrr... :Y

9

Re: Kant en klare vullingen

bettie schreef:

De appeltaart van Mona, die is zo lekker.
Smaakt ook echt naar appeltaart

Doe je dit er gewoon zo in? Of meng je er nog gelatine doorheen?

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen

10

Re: Kant en klare vullingen

Ik doe het er gewoon in, zonder gelantine, het is zo lekker.
Wel een dijkje spuiten.

Veel taart plezier

11

Re: Kant en klare vullingen

Glamour schreef:

Chocomousse
Bosvruchtenpudding van Mona
Aardbeienkwarktaartpudding
Citroenkwarktaartpudding van Mona
Frambozenkwark
Citroen kwark
kant en klare slagroom van Friesche Vlag

Ik gebruik tegenwoordig vaak kwark als vulling. Is erg lekker en fris. De meeste mousses en cremes maak ik zelf, maar bovenstaande gebruik ik vaak voor spoedopdrachten of voor liefdewerk-oudpapier.

die kwark kan er zo in?
zonder dat je het moet verstevigen?

12

Re: Kant en klare vullingen

toetjes van mona gaat prima maar chocolademouse was helemaal dun geworden