Onderwerp: biscuit
.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » biscuit
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
.
kan je omschrijven wat je gebruikt hebt?
mix?
hoe lang in de oven
hoeveel eieren
niet per ongeluk botercreme mix gebruikt>?
.
haha, daar is toevallig vandaag ook een topic over geopend! een hele mooie nieuwe Soehnle weegschaal!
ik heb het recept voor basis biscuit gebruikt van de site
ik denk dat ik al weet wat er fout is gaan mijn weegschaal doet al een tijdje raar . tijd voor een nieuwe
En wat heb je verder gedaan?
Eieren 10 minuten gemixt? Bloem erdoor gespateld? Niet geroerd of gemixt?
Je geeft wel erg weinig info voor een vraag waar heel veel antwoorden op mogelijk zijn.
zoals doosch ook al aangeeft, zijn er veel dingen die helaas fout kunnen gaan.
heb je de eieren heel lang gemixt? ik mix het zelf namelijk heel erg lang. en dan doe ik de mixkom in een bak heet water. lang mixen de eieren ook al op kamertemperatuur hebben.
mix de eieren tot het echt enorm is toe genomen en er romig uitziet.
ook is het zoals je zelf al aangeeft niet goed als je teveel bloem enzo er door doet. maar dat is meestal niet de reden waarom het als steek lijkt.
het probleem ligt meestal in de combi van te snel te heet in de oven en de eieren die niet luchtig genoeg is.
succes met de volgende ronde
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » biscuit
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.