1

Onderwerp: vraagje over boetseren

Hoelang van te voren kun je beginnen met iets te boetseren? Dochter is volgende week dinsdag jarig en als t kan wil ik er deze week mee beginnen.
En natuurlijk hoe bewaar je t

Alvast bedankt

renate

2

Re: vraagje over boetseren

Fondant bewaar ik gewoon op een bord in de kast.
stofvrij zou ik maar zeggen :Y
en je kan best nu al beginnen hoor met boetseren.
marsepein bewaar ik lucht dicht op een niet te warme plaats.

groetjes emmy
u kunt al mijn taarten bekijken op www.emmy635.mijnalbum.nl

3

Re: vraagje over boetseren

Zowel fondant als marsepein wordt hard als je het niet luchtdicht bewaart. Als je nu gaat boetseren, kun je dat makkelijk volgende week op een taart zetten, maar dan is het niet meer zacht. Marsepein onder een stolp zetten wil nog wel een beetje helpen, maar fondant is na een week zowiezo wel hard. Maarja... je hoeft het boetseerseltje natuurlijk niet persé op te eten. Ik vind het zelf altijd wel fijn als boetseersels uitharden, dan vallen de hoofden er tenminsten niet af en ze zakken ook niet meer in.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

4

Re: vraagje over boetseren

bedankt voor de tip. Ga deze week savonds maar aan t knutselen en wat uitproberen :+