Onderwerp: vraagje over boetseren
Hoelang van te voren kun je beginnen met iets te boetseren? Dochter is volgende week dinsdag jarig en als t kan wil ik er deze week mee beginnen.
En natuurlijk hoe bewaar je t
Alvast bedankt
renate
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » vraagje over boetseren
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoelang van te voren kun je beginnen met iets te boetseren? Dochter is volgende week dinsdag jarig en als t kan wil ik er deze week mee beginnen.
En natuurlijk hoe bewaar je t
Alvast bedankt
renate
Fondant bewaar ik gewoon op een bord in de kast.
stofvrij zou ik maar zeggen
en je kan best nu al beginnen hoor met boetseren.
marsepein bewaar ik lucht dicht op een niet te warme plaats.
Zowel fondant als marsepein wordt hard als je het niet luchtdicht bewaart. Als je nu gaat boetseren, kun je dat makkelijk volgende week op een taart zetten, maar dan is het niet meer zacht. Marsepein onder een stolp zetten wil nog wel een beetje helpen, maar fondant is na een week zowiezo wel hard. Maarja... je hoeft het boetseerseltje natuurlijk niet persé op te eten. Ik vind het zelf altijd wel fijn als boetseersels uitharden, dan vallen de hoofden er tenminsten niet af en ze zakken ook niet meer in.
bedankt voor de tip. Ga deze week savonds maar aan t knutselen en wat uitproberen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » vraagje over boetseren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.