hoi,
je kan indd een bakvorm vullen met cake mix, het wordt alleen dan wel anders van smaak als een echt kapsel(biscuit)...
bij recepten staat anders een recept voor basisbiscuit, ook erg makkelijk en toch lekker... dan wordt je taart mooi luchtig en lekker...
zodra je de taart heb gebakken, laat je hem iets afkoelen in de bakvorm... daarna probeer je hem voorzichtig te verwijderen uit de ingevetten bakvorm... dan laat je hem verder afkoelen...
zodra die helemaal afgekoeld is kan je hem in lagen snijden, is effe lastig maar met een goeie zaagmes gaat het zeker lukken...
wat ik altijd doe is aan 1 kant van het kapsel van boven naar beneden langs de zijkant een sneetje maken zodat je weet dat als je scheef zaagt dat je kapsel dan toch evengoed mooi op elkaar valt...
als je dat gedaan heb kan je de lagen gaan vullen... dan alles weer op elkaar leggen en alles dus die kant op waar dat sneetje elkaar weer vindt...mochten er dan aan de zijkanten oneffenheden zitten snij die dan voorzichtig weg met de zaagmes zodat alles mooi egaal wordt... dan strijk je hem af met BC, dit kan je maken van bijvoorbeeld 250 gram roomboter en 250 gram poedersuiker... je boter luchtig kloppen en in etappes de poedersuiker erbij doen en dan alles nog een paar minuten flik luchtig en egaal kloppen...
met behulp van een palet mes en anders achterkant van een gladvoorwerp strijk je je BC glad...
en dan kan je hem gaan bedekken met wat jij lekker vindt...
oja, nog wel een tip als je dus de cake(biscuit) uit de vorm heb gehaald, draai hem dan om, zodat de onderkant boven komt te liggen... dan heb je al een strakke bovenkant....
misschien heb je hier iets aan... ben erg benieuwd naar het resultaat 
suc6 ermee, het gaat je vast en zeker lukken.... niet twijfelen gewoon doen... 
liefs moortje