"Here are the votes from the jury from Hilversum....." 
Icecraft heb ik alleen nog maar geproefd.
Verder gaat op dit moment mijn voorkeur uit naar Pettinice, vanwege de verwerkingseigenschappen. Het is iets stug dus kost kneden net even wat meer kracht. Maar het rolt prettig uit, scheurt niet en smaakt neutraal. Het laat zich ook perfect mengen met marsepein en ik werk eigenlijk altijd met marsefond.
Ballina vind ik heerlijk qua smaak en geur, maar toch wel erg zacht. Daardoor scheurt het wel eens en boetseren is eigenlijk niet goed mogelijk ermee. Dat het niet indroogt is wel fijn tijdens het werken, maar minder fijn bij het afleveren (je krijgt er snel deuken in bij het verplaatsen van de taart).
Regalice is op zich prima, maar toch ook wat zacht waardoor het niet zo lekker mengt met marsepein. Af en toe plakt het ook. En die geur....:rolleyes:
Eigen taart is goud waard! ;)
Klik
HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en
HIER voor links van medebaksters!