1

Onderwerp: verse aardbeien

vraagje ik heb vanochtend verse aardbeien van de markt gehaald. kan ik die gewoon in mijn vuling doen zonder ze te koken of te pureren???

ik heb slagroom en banketbakkersroom.

2

Re: verse aardbeien

Ja hoor, gewoon in stukjes snijden en boven op de slagroom of banketbakkersroom leggen. (Of de banketbakkersroom met opgeklopte slagroom mengen zodat je zwitserse room krijgt! Ook heel lekker!)

Groetjes, Daphne

3

Re: verse aardbeien

Ja, hoor. Ik zou ze wel in stukjes snijden :Y

Ben jij al wederom geboren ? Handelingen 2:38 ;)

4

Re: verse aardbeien

Daphne91 schreef:

Ja hoor, gewoon in stukjes snijden en boven op de slagroom of banketbakkersroom leggen. (Of de banketbakkersroom met opgeklopte slagroom mengen zodat je zwitserse room krijgt! Ook heel lekker!)


dat bedoelde ik ook maar kwam niet meer op de naam , hihi

dan ga ik zo de aarbeien wassen en in stukjes snijden, jammie

lekker voor morgen

5

Re: verse aardbeien

Heb vandaag taart op met slagroom en stukjes aardbei. Dat was errug!!! lekker.
Mijn dochter zei meteen: Mam, deze vulling moet u voor mijn taart gebruiken.

Groetjes Gerien

6

Re: verse aardbeien

Lekkerrrrr, zit nu in mijn taart ook, jammer dat ik hem morgen weggeef  :think:

Groetjes, Linda

7

Re: verse aardbeien

Verse aarbeien krijg je heerlijk zoet als je ze marineerd met een zakje vanillesuiker.
Kapjes eraf en in vieren snijden en dan een zakje vanille suiker er overheen en een uurtje laten staan.... oeieoioei.. wat lekker  :9  :D

life is uncertain, eat dessert first!

8

Re: verse aardbeien

nou de taart is heerlijk (niet strak beetje mislukt) de vulling is zeker voor herhaling!

9

Re: verse aardbeien

Zijn de verse aardbeien in de aanbieding dat iedereen deze verwerkt in de taart?

Groeten van Suzanne
Van huis uit Koopmans.