Onderwerp: verse aardbeien
vraagje ik heb vanochtend verse aardbeien van de markt gehaald. kan ik die gewoon in mijn vuling doen zonder ze te koken of te pureren???
ik heb slagroom en banketbakkersroom.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » verse aardbeien
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
vraagje ik heb vanochtend verse aardbeien van de markt gehaald. kan ik die gewoon in mijn vuling doen zonder ze te koken of te pureren???
ik heb slagroom en banketbakkersroom.
Ja hoor, gewoon in stukjes snijden en boven op de slagroom of banketbakkersroom leggen. (Of de banketbakkersroom met opgeklopte slagroom mengen zodat je zwitserse room krijgt! Ook heel lekker!)
Ja, hoor. Ik zou ze wel in stukjes snijden
Ja hoor, gewoon in stukjes snijden en boven op de slagroom of banketbakkersroom leggen. (Of de banketbakkersroom met opgeklopte slagroom mengen zodat je zwitserse room krijgt! Ook heel lekker!)
dat bedoelde ik ook maar kwam niet meer op de naam , hihi
dan ga ik zo de aarbeien wassen en in stukjes snijden, jammie
lekker voor morgen
Heb vandaag taart op met slagroom en stukjes aardbei. Dat was errug!!! lekker.
Mijn dochter zei meteen: Mam, deze vulling moet u voor mijn taart gebruiken.
Lekkerrrrr, zit nu in mijn taart ook, jammer dat ik hem morgen weggeef
Verse aarbeien krijg je heerlijk zoet als je ze marineerd met een zakje vanillesuiker.
Kapjes eraf en in vieren snijden en dan een zakje vanille suiker er overheen en een uurtje laten staan.... oeieoioei.. wat lekker
nou de taart is heerlijk (niet strak beetje mislukt) de vulling is zeker voor herhaling!
Zijn de verse aardbeien in de aanbieding dat iedereen deze verwerkt in de taart?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » verse aardbeien
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.