Onderwerp: marsepein probleem
hoi hoi
ik heb met de laatste 3 taarten heb er nu 5 gemaakt het probleem dat mijn marsepein scheurt. hoe kan dit met de eerste twee taarten geen problemen gehad
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepein probleem
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoi hoi
ik heb met de laatste 3 taarten heb er nu 5 gemaakt het probleem dat mijn marsepein scheurt. hoe kan dit met de eerste twee taarten geen problemen gehad
Heb je misschien teveel poedersuiker gebruikt?
Daardoor kan het te droog worden, dan scheurt het sneller.
dat zou inderdaad kunnen ja misschien proberen minder poedersuiker te gaan gebruiken
Poedersuiker in je kast laten staan en Crisco halen bij de Toko
Inderdaad: Crisco
ik heb wel crisco maar nog nooit geprobeerd zou ook niet weten hoe het werkt
Een klein beetje Crisco op je handen, werkblad en eventueel wat aan je deegroller.
I love crisco! Vind het zoveel fijner dan poedersuiker
Ik lees hier veel over crisco. Maar nu vraag ik mij af, dat is vet dus laat dat dan geen laag achter op de marsepein. En kan je dan het overgebleven marsepein nog gewoon gebruiken. Want nu bewaar ik wat is afgesneden heb en gebruik dat weer een andere keer.
Vooral je marsepein heel goed soepel kneden met idd een beetje crisco erdoor. Neehoor, dat laat geen laag achter. Marsepein is zelf ook voor een groot deel vet uit de amandelen. Ikzelf gebruik vaak een mengsel van marsepein en fondant: wel de smaak van marsepein maar meer de kleur en elasticiteit van de fondant...
Ik lees hier veel over crisco. Maar nu vraag ik mij af, dat is vet dus laat dat dan geen laag achter op de marsepein. En kan je dan het overgebleven marsepein nog gewoon gebruiken. Want nu bewaar ik wat is afgesneden heb en gebruik dat weer een andere keer.
nee met crisco kun je het gewoon bewaren.
maar of je nu poedersuiker of crisco gebruikt, marsepein of fondant dat in aanraking is geweest met botercreme of kruimels, moet je weggooien.
Ik lees net dat meer mensen problemen hadden met de Marsepein..
Welke marsepein heb je gebruikt?
Ik lees net dat meer mensen problemen hadden met de Marsepein..
Welke marsepein heb je gebruikt?
ik merkte dat ook al... Heb de shop een mailtje gestuurd over de 1:3marsepein van funcakes
Saskia mv Lisa schreef:Ik lees hier veel over crisco. Maar nu vraag ik mij af, dat is vet dus laat dat dan geen laag achter op de marsepein. En kan je dan het overgebleven marsepein nog gewoon gebruiken. Want nu bewaar ik wat is afgesneden heb en gebruik dat weer een andere keer.
nee met crisco kun je het gewoon bewaren.
maar of je nu poedersuiker of crisco gebruikt, marsepein of fondant dat in aanraking is geweest met botercreme of kruimels, moet je weggooien.
Maar dat doe ik ook hoor. Maar wanneer ik de lap marsepein over de taart heb gelegd en dan mooi om de taart heb. Houd ik altijd over waar geen botercreme of kruimels aan zitten en dat bewaar ik weer voor een andere keer om de taart mee te versieren. Maar als daar dus crisco aan zit kan dat dus gewoon. Goed om te weten, want ik heb het wel in huis. Maar durfde het eigenlijk niet te gebruiken omdat ik bang was dat de marsepein wat ik over hield dan niet meer te gebruiken was.
Saskia mv Lisa schreef:Ik lees hier veel over crisco. Maar nu vraag ik mij af, dat is vet dus laat dat dan geen laag achter op de marsepein. En kan je dan het overgebleven marsepein nog gewoon gebruiken. Want nu bewaar ik wat is afgesneden heb en gebruik dat weer een andere keer.
nee met crisco kun je het gewoon bewaren.
maar of je nu poedersuiker of crisco gebruikt, marsepein of fondant dat in aanraking is geweest met botercreme of kruimels, moet je weggooien.
Of je gooit het in je wederhelft/kinderen
tipsytaartje schreef:Saskia mv Lisa schreef:Ik lees hier veel over crisco. Maar nu vraag ik mij af, dat is vet dus laat dat dan geen laag achter op de marsepein. En kan je dan het overgebleven marsepein nog gewoon gebruiken. Want nu bewaar ik wat is afgesneden heb en gebruik dat weer een andere keer.
nee met crisco kun je het gewoon bewaren.
maar of je nu poedersuiker of crisco gebruikt, marsepein of fondant dat in aanraking is geweest met botercreme of kruimels, moet je weggooien.
Of je gooit het in je wederhelft/kinderen
Daar is het wel een beetje veel voor. Dan heb ik straks van die ronde tonnetje hier rond lopen. Niet echt de bedoeling. Mijn man begint al te klagen niet weer een taart he.
Bommeltje schreef:Ik lees net dat meer mensen problemen hadden met de Marsepein..
Welke marsepein heb je gebruikt?ik merkte dat ook al... Heb de shop een mailtje gestuurd over de 1:3marsepein van funcakes
hier ook de 1:3 van funcakes
Dagmar schreef:Bommeltje schreef:Ik lees net dat meer mensen problemen hadden met de Marsepein..
Welke marsepein heb je gebruikt?ik merkte dat ook al... Heb de shop een mailtje gestuurd over de 1:3marsepein van funcakes
hier ook de 1:3 van funcakes
Ik heb er een klacht over gestuurd, laat het wel weten als ik iets gehoord heb
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » marsepein probleem
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.